Ravintolapäivää ja hattuturnausta edeltävänä viikkona olen onnistunut täyttämään kalenterini kahden eri hotellin vuoroilla, mistä on seurannut vähäisiä yöunia ja suurimmat silmäpussit viikkoihin. Viikonloppuna kaikki kuitenkin huipentuu! Sunnuntaiaamuna kello neljältä aukeaa Munkkiniemen puistotielle ihka oikea pop-up -leipomo, jonka uumenissa valmistuu toinen toistaan upeampia herkkuja vieraiden nautittavaksi. Kutsuttujen tuttujen lisäksi tapahtuma on houkutellut mukavasti ennakkoilmoittautumisia, ja jopa osallistujia The Lovers' Matchmaking Agency'sta on tulossa - siis romanssia on ilmassa!
Nyt kuitenkin on focaccian vuoro. Kolmetoistatuntisen työpäivän ja leipomon valmisteluiden jälkeen ehdin kotiin yhdeksitoista, ja nyt kolme pellillistä focacciaa odottaa puisella leikkuulaudallani pinossa liinan alla. Jostakin oli pakko tinkiä ja tein siksi leivät jo vuorokauden etukäteen. Ne maistuvat silti upealta salaattilisäkkeen kanssa, kuten pari päivitystä sitten. Kevätsipulin varsien puuttumisen korvaamme pitkillä coctail-tikuilla - varokaa siis suitanne. Enää 31 tuntia lähtölaukaukseen!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti