3.8.2011
Croissantsulkeiset, osa 2
Edellisillan voitaikina onnistui jopa kohtalaisesti, mutta epäilen silti sarvien nousemista. Pidin niitä yön yli pakkasessa, ja ovat tällä hetkellä uunissa.
Ja kyllä! Hienorakenne on hyvä, eli selkeästi kerroksittainen ja jopa kohdittain ilmava, maku sopivan rasvainen mutta ei liian. Murenee lautaselle kuin oikea croissant. Erittäin hyviä appelsiinimarmelaadin kanssa, ja näitä tekee koko ajan mieli syödä lisää. Eilen syntyi joitakin kokoeroja, joten suurimmissa ja kauneimmissa ilmaa on jopa riittämiin. Näihin en kuitenkaan käyttänyt hiivaa, ja saattaa olla, etten lopulta käytäkään. Parannuskohteita: voitaikinaan oikeaa voita, ja paistoaikaan ja kokoeroihin kiinnitettävä huomiota. Bonjour, bitches!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti