Sivuhuomiona mainittakoon, että avokado hapettuu helposti, joten se tai siitä valmistetut tuotteet kannattaa mieluiten syödä heti. Säilyttämiseen sain vinkin työkaveriltani: avokadon kivi jätetään ruoan sekaan, jolloin siitä erittyvät aineet toimivat antioksidantteina ja estävät tummumisen.
19.10.2011
Karitsanlihapullat ja avokado-perunasose
Vähän pääsiäisfiilistelyä syksyyn! Löysin kamerastani inventaariossa vanhoja kuvia, joille ei vielä ollut tekstiä - ruokabloggarin unelma, sillä kirjoittaminen ei tuota erityisemmin tiskiä. Tässä tarjolle on laitettu luomukaritsan jauhelihasta valmistettuja rosmariinisia lihapullia ja avokado-perunasosetta. Soseessa on parmesanjuustoa ja muskottipähkinää mausteena. Annokseen sopisi hyvin punaviini- tai sipulikastike (Unicafén tumma sipulikastike on jotain niin maailman parasta), mutta tällä kertaa olin noudattanut budjettia.
Sivuhuomiona mainittakoon, että avokado hapettuu helposti, joten se tai siitä valmistetut tuotteet kannattaa mieluiten syödä heti. Säilyttämiseen sain vinkin työkaveriltani: avokadon kivi jätetään ruoan sekaan, jolloin siitä erittyvät aineet toimivat antioksidantteina ja estävät tummumisen.
Sivuhuomiona mainittakoon, että avokado hapettuu helposti, joten se tai siitä valmistetut tuotteet kannattaa mieluiten syödä heti. Säilyttämiseen sain vinkin työkaveriltani: avokadon kivi jätetään ruoan sekaan, jolloin siitä erittyvät aineet toimivat antioksidantteina ja estävät tummumisen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Tai sitruuna! Paitsi että allekirjoittanut taisi muinoin lorauttaa sitä vähän liikaa... Ja sulle on tuliaisia Ranskan ruokamaailmasta! Innostuin ostamaan aika paljon sinappia...
Lähetä kommentti