20.9.2011

Vuohenjuustolasagnea ja syyskuulumisia

Monen viikon tauon ja taitojen hiomisen jälkeen täältä taas tärähtää. Paljon upeaa on sattunut tässä välissä - ja läheneepä seuraava Ravintolapäiväkin kiitettävää vauhtia. Nyt olen siis jo neljättä viikkoa virallisesti rahojani tuhlaava lääkisopiskelija (hyväksymiskirjeessä ei ollut painovirhettä), ja lähikauppani on vaihtunut Alepaksi. Ikkunasta, tällä kertaa kuudennen kerroksen, näkee melkein Olympiakylän funkkistalot. Tänään koulusta on vapaata, joten aikaa jää muullekin, kuten Ikea-hyllyn kokoamiselle ja syömiselle.


























Lasagneen päätyi siis vuohenjuustoa, tuoreita tomaatteja ja luomumozzarellaa, päällä vielä parmesanjuustoa. Ei siis mikään vegaanin unelma, mutta oikein hyvää ja kohtuullisen nopeaa. Kastikkeessa on aurinkokuivattujen tomaattien lisäksi tomaattimurskaa ja -pyrettä, eli kaikin tavoin on tässä tomaattia käytetty. Korkkiruuvi ja tyhjä viinilasi ehkä vihjaavat puuttuvasta ainesosasta.

Ei kommentteja: